Gourmetburgare på E4-baren i Solberga

Häromdagen hittade jag av någon anledning som jag nu glömt ett blogginlägg från i höstas om en bra hamburgare. Det var E4-baren i Solberga (Älvsjö) som hade testats, då dess ägare gör en burgare på egenmald högrev. Efter att ha sett Milans dramatiska vändning i Serie A bestämde vi oss för att åka och fira det genom att testa den här burgaren. Så in i bilen, 15 min resa och framme vid E4-baren tuggade vi med frisk aptit i oss en otroligt saftig och god hamburgare. Mycket bättre än vilket snabbkoncept som helst.

Hur saftig och god själva hamburgaren än är, så är det lite tråkigt är att det egenligen ””bara”” är köttet som skiljer sig åt. Det är standardbröd, dock ett väldigt färskt och mjukt sådant, smat en klassisk amerikansk ”cheddar”-variant på osten. Det hade inte gjort något om de hade kostat på sig en skiva Gruyere eller Manchego. Men, oavsett detta så var burgarmenyn värd sin 90 kronor med råge. Det finns från och med nu ingen som helst anledning att betala 160 spänn på TGI Friday’s eller O’Learys, då de härmed är utklassade. Nu väntar jag bara på att Flippin Burgers ska öppna på Kungsholmen. Längtar!

IMAG1018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>