Återskapande av äldre inlägg

Phuu…efter en del pyssel med databaser och annat som jag egentligen inte har det minsta koll på lyckades jag återvinna de flesta av de inlägg jag skrev på min tidigare matblogg Freedomland. Efter att ha spenderat några timmar med Ctrl + C & Ctrl +V har jag nu återpublicerat dem här på Antepasto och förutom en del mindre strul och korrigeringar (som att addera varenda länk manuellt t.ex.) så gick det bra. Det enda som egentligen är lite tråkigt är att jag inte har kvar allt bildmaterial som publicerats, varken som egna inläg eller tillsammans med recept eller andra inlägg. Men det går väl att leva utan.

Så, nu kör vi igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>